Website beheer voor je leeromgeving

Elke WordPress website heeft regelmatig technisch onderhoud nodig. Dus ook jouw online leeromgeving

  • updates van WordPress installeren
  • updates installeren voor plug-ins en thema’s
  • dagelijks security check
  • niet-werkende links  herstellen (404 fouten)
  • performance controleren
  • back-up maken

Zelf doen of toch het gemak van laten doen?

Onderhoud aan je website moet je minimaal eens per week doen. Alles bij elkaar een tijdrovend klusje waar je snel enkele uren per maand mee bezig bent. 

Jij hebt vast wel andere (leukere) dingen te doen dan hier tijd in te steken. Want zeg nou zelf, die tijd besteed je toch liever aan een klant; dat levert je meer op dan het saaie bijhouden van de technische kant van je website.

Laat mij jouw leeromgeving beheren

Het beheren van online leeromgevingen is een van de leukere dingen die ik als LearnDash Expert dagelijks doe.
Naast het controleren van de website op plug-ins die een update moeten ondergaan, is het leuk om klanten te helpen het beste uit hun website te halen.
De technische kant van de website is een grote factor als het gaat om snelheid en vindbaarheid van de website.

Mijn “technische WordPress website beheer pakket”

Speciaal voor het beheer van WordPress websites heb ik een super compleet pakket samengesteld.

Het voornaamste doel is jou te ontzorgen en het technische beheer van je website over te nemen. Je ontvangt wekelijks een rapport met de stand van zaken en de gezondheid van je website. In dit rapport staat ook wat ik de afgelopen periode aan je website heb gedaan, aangevuld met tips (op basis van de resultaten).

Wat zijn de kosten?

Het WordPress website beheer programma is op basis van een abonnement. maandelijks betaal je € 15,- (exclusief BTW) per website waarvoor je per periode een factuur ontvangt. De eerste betaling doe je direct met het plaatsen van de bestelling.
Voor 15 euro per maand hoef jij je geen zorgen meer te maken over het beheer van je website!

Opzeggen kan voor ingang van de volgende periode.

Vaker gestelde vragen:

Als de bestelling binnen is zet ik alles in gang om alle tests uit te voeren, je ontvangt binnen 24 uur je eerste rapport

Nee dat hoeft niet. Na je bestelling ontvang je van mij duidelijke uitleg (inclusief video) van wat je mag doen ter voorbereiding. Als je wel eens een plug-in hebt geinstalleerd dan kan jij dit zelf doen.

Elke back-up wordt 90 dagen bewaard op een externe server. 

Als je een back-up wilt laten terugplaatsen dan is een mailtje naar backup@johaneven.nl voldoende. De backup wordt dan zo snel als mogelijk en in overleg met jou terug geplaatst.

Heb je nog vragen over het website beheer programma

Je krijgt binnen enkele momenten een bevestiging van je verzonden bericht. Ik reageer normaal gesproken binnen enkele uren.

Scroll naar top