Hi, Leuk je hier te zien!

Wie ben ik?

Ik ben Johan Even (1968), kom uit Maastricht, woon in Breda samen met met mijn vriendin en ik maakte in 1997 mijn eerste website. Toen waren de websites niet meer dan een online visitekaartje. Daar is de afgelopen jaren heel veel in veranderd. Vandaag de dag kan een website een volwaardige functie krijgen binnen ieders bedrijf.

Authentiek:

Ik ben heel erg uitgesproken in mijn mening als het om websites gaat, soms ben ik misschien te rechtstreeks maar daar zit dan ook een onderbouwde reden achter. Niet iedereen kan dit waarderen, dat is dan maar zo. Ik ben goed in mijn werk en weet waar ik het over heb. Ik vertik het om met de grote massa mee te praten, heb geen dure moderne lakschoenen en loop niet in een strak pak maar ik heb wel een berg kennis in huis die ik graag ter beschikking stel.

Mijn passie:

Wat mij vooral bezighoud anno 2019 is de uitgebreide mogelijkheden om een website voor je te laten werken. Het aanbieden van cursussen en workshops ging toen nog allemaal op locatie. Weet je dat je tegenwoordig echt alles kan automatiseren op dat gebied?

Vanaf het eerste contact waarbij de bezoeker een weggever aanvraagt met een mini cursus tot het faciliteren van een complete online training met certificaat als de klant is geslaagd voor een examen. En dat allemaal zonder het persoonlijke contact met de cursist te verliezen.

Johan-Even-VA.png
Scroll naar top