Verkoop je eerste cursus binnen een week

IN 7 DAGEN JE CURSUS VERKOOPKLAAR

Ik ga jou helpen om dit te realiseren, beloofd!

We gaan samen zorgen dat alle hobbels genomen worden en jij over enkele dagen een cursus online hebt staan die mensen willen kopen!

Dit heb jij over 7 dagen

Zo gaan we samen aan de slag

Ik neem de chaos weg bij het creëren en lanceren van jouw online cursus

In 7 dagen je cursus verkoopklaar.
Dat betekent dat je over een week kan beginnen met het verkopen van je cursus

Werkende leeromgeving

Van de verkoop pagina tot aan het afrekenen. Alles komt aan bod. Het hele proces van aankoop en automatische toegang tot de gekochte cursus wordt helemaal ingesteld.

Gebruiksvriendelijk

De hele omgeving is heel gebruiksvriendelijk opgebouwd. de cursist kan heel eenvoudig zijn weg vinden en zelf zaken als wachtwoord wijzigen regelen

Moderne vormgeving

De leeromgeving heeft standaard een afleidingsvrije uitstraling. Samen passen we de leeromgeving aan qua uitstraling, logo en kleuren.

WooCommerce

Biedt je klanten een veilige en vertrouwde betaalmethode. Naast de verschillende betaalmogelijkheden via Mollie kan je leeromgeving ook gekoppeld worden aan je boekhoudpakket.

Welk LMS gebruiken we?
Als basis voor jouw online cursus gebruik ik LearnDash

LearnDash is een stabiele en betrouwbare plugin als het gaat om online cursussen. LearnDash heeft alle functionaliteiten die er nodig zijn voor elke online leeromgeving van een cursus tot een volledige academie.

De leeromgeving organizer

Met de leeromgeving organizer heb je de perfecte tool in handen om alles wat betrekking heeft op je leeromgeving te maken, verzamelen en te structureren.

Naast de “eemalige” taken zitten er ook werkbladen in om de indeling van elke volgende cursus te bepalen, dit gebruik je gewoon zelf bij elk idee dat je wilt omzetten in een cursus. Eigenlijk te eenvoudig voor woorden. Op deze manier zit ik wel eens met een idee “Goh hier kan ik een cursus van maken”, Een uurtje later is het idee uitgewerkt in cursusonderwerpen, het hoe, het waarom en het voor wie van de cursus. Klaar om in de leeromgeving te plaatsen.

Dag 1

Op deze dag hebben we de videocall waarin we de planning doornemen. We bekijken het stappenplan en de leeromgeving-organizer.

Dag 2-4

Ik ga met de techniek aan de slag en zorg dat de leeromgeving goed werkt. Jij gaat werken in de leeromgeving-organizer om alle informatie compleet te krijgen. Op het eind van dag 4 hebben we weer een videocall.

Dag 5-6

De inhoud van de ingevulde leeromgeving-organizer ga ik verwerken in de leeromgeving.
Ook plaats ik de eerste cursus in de leeromgeving. Ook testen we de leeromgeving.

Dag 7

Op deze laatste dag zetten we de laatste puntjes op de i en gaan we VIEREN dat JOUW online cursus klaar is voor de verkoop!
We sluiten af met een videocall.

Je eigen cursus online verkopen 7 dagen

Op je egen website of op een subdomein
595,- Excl. BTW
  • 7 dagen intensieve begeleiding
  • Johan verzorgt de technische kant, jij levert de gegevens aan
  • 3 contactmomenten van max 1 uur (begin - tussentijds - eind)
  • Aanpassing leeromgeving aan jouw huisstijl (logo en kleur)
  • Toegang tot mijn online leeromgeving uitlegvideo's
  • 3 maanden support via e-mail

Na aanschaf en betaling ontvang je meteen een mail met een samenvatting van wat we gaan doen en een link waar jij zelf de eerste video-call kan inplannen

Niet tevreden - geld terug

Natuurlijk zet ik mij volledig in om jou goed te helpen. Dat lukt eigenlijk altijd wel maar er kan altijd iets gebeuren waardoor ik mijn belofte niet heb kunnen waarmaken. Is het mij te verwijten dat het gewenste resultaat niet is gehaald? Dan heb je na aankoop 14 dagen de tijd om dit te melden, je krijgt dan de volledige betaling terug.

Scroll naar top