Jolo platform:
Alles voor
Je Online Leer Omgeving

Wat is Jolo platform?

Het Jolo platform is alles wat je nodig hebt om zelf een online leeromgeving te hebben en je kennis zelf te verkopen.

Het jolo platform is open van structuur op basis van WordPress en bestaat uit meerdere PREMIUM plugins die samen zorgen voor een online leeromgeving die van A-Z werkt. Lees op deze pagina alle in en outs over het Jolo platform en ervaar dat het een heel toegankelijk platform is zonder beperkingen.

Hoe is Jolo platform ontstaan?

Ik was zelf op zoek naar een platform waar ik online cursussen kon verkopen. Ik zocht naar iets wat al zo goed als klaar was en waar ik direct mee aan de slag kon. Dit bleek achteraf moeilijker dan gedacht. De gewenste betaalmogelijkheid ontbrak of de layout kon niet aangepast worden en misschien wel het grootste nadeel, het was volledig dichtgetimmerd waardoor ik eigenlijk geen baas meer was over mijn eigen website.

Toen ben ik met bestaande middelen aan de slag gegaan en is Jolo ontstaan. Op basis van LearnDash en Buddyboss heb ik een pakket samengesteld dat een volledig Nederlandse omgeving is voor online leeromgevingen.

De plugins

De leeromgeving plugin bundel bevat ALLE plugins die je nodig hebt om een complete en succesvolle leeromgeving te maken (Waarde: €1100,- / jaar)

Cursussen/trainingen

Om je eigen online leeromgeving te maken is LearnDash de ultieme plugin voor lessen, toetsen, certificaten.

Communitie

Met een BuddyBoss community gekoppeld aan je leeromgeving hou je contact met de cursisten en kunnen de cursisten onderling communiceren in groepen en forums.

Betaalmogelijkheden

WooCommerce in combinatie met subscriptions geeft de mogelijkheid om periodieke betalingen te accepteren voor abonnementen of betaling in termijnen.

Gamificatie

Door te werken met punten, medailes en levels geef je de gebruiker een positieve ervaring om door te gaan. Op basis van de verkregen levels kan er content worden vrijgegeven.

Pagebuilder

Als pagebuilder zit Elementor PRO in de bundel. Elementor PRO is een uiterst krachtige tool voor je hele leeromgeving. Je kan hier dus ook je salespagina's mee bouwen

Hosting (optie)

Jij bepaalt of je eigen hosting wilt of dat ik dit voor je regel. Voor een kleine meerprijs krijg je dan A-kwaliteit hosting, onderhoud van je leeromgeving en dagelijkse backup

Het Jolo (jouw online leeromgeving) membership

De Jolo community

met z’n tweeën weet je meer dan alleen. Dat was de insteek om de Jolo community op te zetten.
Verdeeld over verschillende categorieën kan je hier je vragen stellen, tips delen of brainstormen met andere gebruikers.

Jolo academy

De academy bevat inmiddels tientallen video’s (en groeiend) verdeeld over verschillende cursussen voor de starter en voor de ervaren gebruiker.
Naast de blauwdruk voor de ultieme online leeromgeving staan er ook workshops voor je klaar waar je meteen mee aan de slag kunt.

Hulp van Johan

Heb je ergens vragen over of wil je hulp dan help ik je hier graag mee. Via een handig systeem kan je vragen dropen. 

 

Nog wat noodzakelijke informatie

De Plugin bundel bevat PREMIUM licentiecodes die je alleen mag gebruiken op de website die je opgeeft bij je aanmelding. Wijzigen van de domeinnaam kan ALTIJD en op elk moment. De licentiecodes zijn niet overdraagbaar.

Er is geen minimum looptijd, je kan opzeggen wanneer jij wilt. Je betaalt altijd per maand vooruit. 7 dagen voor het einde van je maand krijg je een vriendelijke reminder. Is je betaling niet binnen voor het begin van de volgende maand dan stopt je abonnement automatisch.
Neem je ook Hosting af dan krijg je wat extra berichtjes van mij om de website te verhuizen, ook als je opzegt blijft het ten alle tijden jouw website!

Tussendoor opzeggen kan, je abonnement loopt dat tot het eind van de maand door en stopt dan automatisch, er is geen geld terug mogelijkheid

Als je abonnement stopt dan mag je de plugins blijven gebruiken. Er zullen alleen geen updates meer mogelijk zijn en je toegang tot de communitie en de academy komt te vervallen.

In tegenstelling tot andere cloud oplossingen bepaal jij zelf wat er met je website gebeurt. Je krijgt van mij de beschikking over de plugins plus licentiecodes en jij bepaalt wat je er mee doet (tot zekere hoogte). Wil je veranderen van webhosting dan verlies je geen content en geen opmaak, je neemt gewoon alles mee, het is tenslotte JOUW website.

Je hebt de keuze om zelf hosting te regelen of dat ik dat voor je doe.

 • Bij zelf hosting regelen wil ik even toegang om alle plugins te installeren
 • Als ik de hosting voor je regel dan staat binnen 24 uur alles voor je klaar!

De verschillende paketten

Jolo member - introductieprijs

Alle plugins - communitie
49
00
per maand
 • Alle Premium plugins die je nodig hebt
 • Toegang tot de Jolo community
 • Toegang tot de Jolo academy
 • Elke maand nieuwe uitlegvideo's
 • Gratis samenwerkdagen / workshops
 • Regelmatig (online) masterclasses
 • Maandelijkse Q & A met Johan

Jolo VIP-member - introductieprijs

Alle plugins - academie - communitie - workshops - VIP dagen
69
00
per maand
 • Alle Premium plugins die je nodig hebt
 • Toegang tot de Jolo community
 • Toegang tot de Jolo academy
 • Elke maand nieuwe uitlegvideo's
 • Gratis samenwerkdagen / workshops
 • Regelmatig (online) masterclasses
 • Maandelijkse Q & A met Johan
Populair
Scroll naar top