Sta jij op het punt om over te stappen naar een andere internetprovider of komt er binnenkort bij jou glasvezel beschikbaar en wil je daar gebruik van maken dan zie je vaak niet welk abonnement het beste bij jouw behoefte past. Er is zoveel keuze dat je vaak denkt “HELP” ik zie door de bomen het bos niet meer. Vraag mij gerust om te helpen met mijn overstapservice.

Overstappen is best wel een dingetje. Er zijn veel verschillende aanbieders met ieder hun eigen abonnements-pakketten met hun eigen voor- en nadelen. Daarom is het heel belangrijk om goed te vergelijken en goed te kijken wat je precies nodig hebt. Staar je ook niet altijd blind op de aanbieding maar kijk ook wat het abonnement kost op de langere termijn, je gaat tenslotte een abonnement afsluiten waar je nog vele jaren gebruik van gaat maken.

Om alles goed met elkaar te vergelijken is het handig om hier samen met iemand anders naar te kijken en dan het liefst iemand die onafhankelijk is en heel goed kan inschatten wat voor jouw specifieke situatie het best passende abonnement is zowel qua mogelijkheden als qua prijs.

Vraag Johan op de koffie

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze kom ik graag bij je op de koffie (iets anders mag ook).

Tijdens dit gesprek dat maximaal 45 minuten duurt kijken we naar wat je nu hebt en naar de wensen die er zijn. We vergelijken je huidige abonnement met de mogelijkheden van het nieuwe abonnement. Als er een keuze is gemaakt en alles is zover duidelijk dan help ik je graag bij de verdere stappen om daadwerkelijk over te stappen.

Overstapservice internetprovider

Sluit je via mij een nieuw internet abonnement af dan help ik je bij het overstappen. Van het aanvragen van je nieuwe abonnement tot en met het opzeggen van je huidige abonnement.natuurlijk zonder onderbreking van je internet of televisie en zonder dubbele kosten.

Overstapservice e-mail

Als je overstapt naar een andere internetprovider dan moet je soms ook overstappen naar een ander e-mail adres omdat je huidige e-mail adres vast zit aan je huidige internet abonnement. Dit overstappen wordt nogal eens als probleem gezien, voor sommige is dit zelfs een reden om dan maar niet over te stappen. Daarom bied ik ook de overstapservice voor e-mail aan, gratis als je via mij overstapt naar een andere internetprovider of tegen een laag bedrag als je alleen wilt overstappen met je e-mail adres.

Laat mij je helpen met het overstappen naar een ander e-mail adres.